Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Az alakformálás igenis mérhető!

2016. április 25. - Blanka Hámori

Az alakformálás lényege, hogy szemmel látható legyen. De mi van akkor, amikor még nem látható az eredmény, és kezdünk elbizonytalanodni: vajon jó úton haladunk egyáltalán? Vajon haladunk, csak még a felszín alatt vannak a változások és türelemre van szükségünk? Vagy rossz módszereket alkalmazunk és tévúton járunk, nem is történik semmi?! A bizonytalanság nagyon rossz. Ezért érdemes teljes állapotfelméréssel kezdeni az életmódváltást és közben is folyamatosan kontrollálni a folyamatokat... Én az elmúlt hónapokban tanultam meg egy csomó mindent a profi testanalizálásról és a DIGI Sport reggeli műsorában pár napja beszélgettem is Csisztu zsuzsával erről a témáról:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=10DTyaq2tis[/embed]

A test elemzés igen érdekes és izgalmas téma, és jelentősen lerövidíti az alakformálás nehézkes útját! Ha érdekel a téma, itt írok róla bővebben.

Jó olvasgatást! :) Blanka

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5616308482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása