Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

A hátizmok edzése

2019. november 13. - Blanka Hámori

Szalagavató ünnepség, izgatottan ülünk – máris következik a bál csúcspontja, a keringő. Felcsendül a híres dallam, gyönyörű ruhákban vonulnak be a 18 éves lányok. De jajj! A 16 lányból egyetlen egynek sincs szép tartása, görbén, összeesetten állnak. Súlyos pénzekért bérlik a csodaszép ruháikat, és sajnos egyik borzalmasabban néz ki, mint a másik. Hogy lehet ez?!

Hát bizony úgy, hogy manapság az emberek többségének a tartása rossz, a hátizmai gyengék. A kamaszok védelmében annyit, hogy a lányok ebben a korban sokszor a növekvő mellüket igyekeznek így leplezni, míg a fiúk a hirtelen jött magasságukat, mely zavarja őket. Azonban hozzájárul még a problémákhoz természetesen a mozgáshiány, illetve az ülő életmód (iskolapad, irodai munka, autó, tévénézés – számítógépezés, stb)

A széles hátizom, csuklyás izom és mélyhátizmok együttes és izolált edzése szuper erős, szexi hátakat, jó tartást ad, vagyis érdemes energiát tenni bele! Olvasd el a részleteket itt: cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr9216307804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása