Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Ez volt a valódi siker kulcsa a nagy életmódváltó programunknak!

2023. február 21. - Blanka Hámori

2016-ban a Corner Fitnessben, nagyszabású életmódváltó programot hirdettünk, amiben csapatokat alkottak a résztvevők, és edzői mentorálással, egymást támogatva vágtak bele az életmódváltásba.

331471588_884717029423480_232980834496948528_n.jpg

331446745_1145800592795202_3680038805135675323_n.jpg

 

2016-ban a Corner Fitnessben, nagyszabású életmódváltó programot hirdettünk, amiben csapatokat alkottak a résztvevők, és edzői mentorálással, egymást támogatva vágtak bele az életmódváltásba.
Naggggyon sok pozitív eredmény született!
MIÉRT VOLT EZ ENNYIRE SIKERES?! � MI VOLT A "TITKOS RECEPT"???
Most már elárulhatom, hogy egy szakmailag + pszichológiailag nagyon kidolgozott program volt ez ❤
- alapos állapotfelmérés előzte meg a progit, teljesen egyénre szabottan és profin állítottunk fel célokat
- nem kilókat, hanem leadott testzsír mennyiséget és épülő izommennyiséget néztük
- nemcsak dietetikus tanácsadása, de edzés elméleti alapokat is kaptak a résztvevők, hogy értsék a "miérteket"
- profi edzőkkel konzultálhattak a résztvevők folyamatosan, vagyis nem maradtak magukra, ha elakadtak
- támogató közösséget alkottunk a résztvevők közt, akik a jó hangulattal és közös célokkal, feladatokkal, tapasztalatcserével húzták egymás
- a versenyben nemcsak egyéni nyereményeket, hanem csapat nyereményt is hirdettünk, így létrejött az ún. kollektív felelősségvállalás, a "magasabb cél"(Nemcsak a saját kis bikini formájáért, hanem a csapata eredményéért is küzdött az egyén, ami sokkal erősebb motiváció.)
- sőt, azt is tudták, hogy a csapatvezető edző is jutalmat kap, ha sikeres a csapat, tehát az ő sikere is motiváció volt!)
- foglalkoztunk előadások keretein belül az érzelmi evéssel, a pszichológiai háttérrel is. Sokaknak ez hozta meg a teljes áttörést!
- posztokkal, emailekkel, a teremben a hangulattal tudatosan fenntartottuk az érzetet, hogy most valami
MEGTÖRTÉNIK, valamiben BENNE VAN, és VALAHOVA TARTOZIK a résztvevő, így rengetegen akik pl.korábban sorra kudarcot vallottak a diétákban, ezúttal eredményt értek el! 
Azóta sem láttam ennyire komplex progit, szóval nagyon büszkén gondolok vissza rá! Tündéri versenyzők, fantasztikus kollégák vettek körbe. ❤
� Természetesen ezeket az "összetevőket" te is lenyúlhatod, és építhetsz fel olyan programot, amiben kellő motivációval, csapatban küzdesz, az érzelmi oldallal is foglalkozol! Ha nem tudod, hogyan fogj hozzá keress bizalommal!
blankahamori@gmail.com


Még több fitness és önfejlesztés: www.hamoriblanka.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr3818054888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása