Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Ételed az életed

2015. február 17. - Blanka Hámori

 

Gyűlölöm, hogy nincs időm főzni. Sem kedvem, mikor este hazajutok a munkából hullafáradtan... A főzés marad hétvégére, ha egyáltalán... de mi van a hétközbennel?! A vendégeimnek hiába mondom, hogy egészségesen főzzenek és dobozoljanak engedelmesen, ha ezt én is csak nagy ritkán teszem ezt meg! Maradt a csirke-rizs vagy gyros a szalon környékén lévő kajáldákból, de a repertoár szűkös és kétes... Aztán egy kedves vendégem besétált az üzletbe és ajánlott valami igazán izgalmasat. Ami újszerű, modern, változatos, és még FINOM IS!!!! :) Most próbálgatom a menüket, egyelőre csak pozitívat mondhatok... Bátran kattintson mindenki, akinek korog a gyomra: ÉTLAP & RENDELÉS

marpialfa_life_az_egeszseges_etel__Apui1415885481

 

Mit jelent az Alfa Life név? A márkanév jelentése az Élet alapja vagy kezdete. Az Alfa Life első pillanatra egy ebéd házhoz szállítási rendszernek tűnik, de valójában egy egész életstílust takar!

Mitől egyedi? 1. Ügyelünk a tápanyagok minőségére!
Lehetőség szerint csak friss, válogatott, ökológiailag ellenőrzött minőségű alapanyagokkal dolgozunk.
2. Figyelemben tartjuk a helyes tápanyagarányokat!
Ahhoz, hogy az emberi szervezet kitűnően működjön, nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy miből és mennyi hatóanyag jut a szervezetbe.
3. Kíméletesen készítjük az ételeket!
A főzési technológia és hőmérséklet is meghatározzák egy étel biológiai értékét, erre is figyelmet fordítunk. Például főzési hőmérsékleten oxidálódó olajokat, zsírokat, nem használunk.

Miért jött létre? Korunk betegségeinek nagy része a helytelen étrend és életmód következménye. A szervezet belső egyensúlyának helyreállítása, az egészség helyreállítása és megőrzése csak a panaszokat, tüneteket kiváltó okok felismerésével és megszüntetésével lehetséges. Azonban városi környezetben, ha valaki nem otthon főz és ebédel, nagyon nehéz betartani azokat az alapelveket, amelyek fontosak az egészség szempontjából. Nem az jelenti a nehézséget, hogy egy nyitott embert ráébresszünk étrendváltás fontosságára, hanem inkább annak a gyakorlati megvalósítása. Ennek megoldásaként jött létre az Alfa Life.

alfalife

Célunk: Célunk megoldást adni azon emberek számára, akik tudatosan kézbe akarják venni az egészségüket és ennek gyakorlati megvalósításához eszközöket keresnek. Az Alfa Life célja továbbá az, hogy az egészséges táplálkozás egy természetes szokássá váljon. Ez egy olyan hatékony eszköz, amely az ízek világán keresztül átvezeti a programhoz kapcsolódókat az egészséges táplálkozás világába. Példaként szolgál arra, hogy az egészséges étrend nem az aszkézis modern formája, hanem
egy olyan gasztronómiai kaland, amely kinyit egy korábban nem tapasztalt világot, mely kirobbanó vitalitással ajándékoz meg bennünket.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik belátták, hogy az egészséges szervezet alapja (Alfája) egy tudatos, jól felépített étrend és azoknak, akik finom ételeket szeretnének enni. Nem csak az a fontos, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe és milyen arányokban, hanem legalább olyan fontos az, hogy mit NE együnk meg soha, semmilyen körülmények között.

Filozófiánk: "Amit eszel, azzá leszel" Az egészséges élet és a gyógyulás Alfája a helyes étrend. Nem lehetséges az egészség tartós megőrzése egy helytelen étrend mellett. Hiszünk abban, hogy üzenetünk, termékeink, napról-napra egyre több embernek nyújtanak megoldást egy egészségesebb, minőségi élet eléréséhez.

Küldetésünk: Egészséges közösségek kiépítése, mellyel valódi egészségügyi és mentális javulást érünk el először egyének, később családok, majd kisebb, végül nagyobb közösségek szintjein. Inspirálni embereket Magyarországon és Európában is az Alfa Life ételeinek fogyasztására, illetve az Alfa életstílus elsajátítására. Amennyiben Te is hasonlóképpen gondolkodsz, válj a csapat részévé itt: ide kattintva! (A regisztráció teljesen ingyenes)

alfalife2

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr7916308334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása