Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Vonulj el - a sikerért!

2014. december 09. - Blanka Hámori

Az otthon lévő, kisgyerekes anyukák sokszor panaszkodnak hogy a világtól kissé elzárva élünk. Egy tejfölért leszaladni a közértbe is félnapos programnak tűnik, egész nap nincs kihez szólni, megosztani a gondolatokat, új információkat hallani... Ez tényleg sok nehézséget jelent, és ha keveset van otthon a párod, vagy nem járnak át hozzád barátnők és ismerősök, akár egész őrjítő tud lenni...

Azonban most egy geész más megközelítéssel nézzük meg, hogyan fordíthatjuk a helyzetet a javunkra fogyás terén!!

Lehet, hogy életed során többször próbáltál formálódni, életmódot váltani, és mindeddig nem sikerült. Vajon miért?! Nem lehet hogy a megfelelő fókuszálás hiányzott?!

Ugye azt szoktuk mondani, hogy a változás agyban dől el: a lényeg, hogy kitartóan szemezzünk a célunkkal, fókuszáljunk az eredményre. Mikor is tudnánk jobban összpontosítani, mint egy elvonult élethelyzetben?! Persze, a kicsi gyerek sok gondolatot-időt lefoglal, de egészen biztosan nem tesz például olyan megjegyzéseket, mint a kolléganőd, miután elkotyogtad, hogy újra diétázni kezdtél. („Már megint belekezdtél egybe?!”) Vagy az ismerősöd, mikor elmondtad, hogy már leadtál 5 kilót. („Hát igen… Mondjuk, igazából nem leadni, hanem megtartani nehéz a súlyt, ugyebár!”) Az efféle megjegyzések, amikkel a „kinti világban” nap, mint nap találkoztál, nem feltétlen direkt gonoszak, vagy célzásértékűek! Viszont, ha többedszer indulsz neki az életmódváltásnak, könnyen lelombozhatnak, és elvihetik a fókuszt a célról az „úgy-sem-sikerül”-érzésre... Na, az otthon töltött évek alatt pont ezek a találkozások, külső ingerek csökkennek, és végre megerősítheted magadban a hitet:

Ezúttal sikerülni fog!! :)

 

Jó edzést, sok sikert! : ) Blanka

Kérdésed van? Személyreszabott segítségre vágysz? Kattints IDE! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr3316308302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása