Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Nőies és férfias hízás

2014. március 13. - Blanka Hámori

A hízás lehet nőies (gynoid) és férfias (android). Azt ugye tudjuk, hogy ez látvány szempontjából mit jelent: a nőiesen hízók combra, csípőre, fenékre, hasra, mellre és felkarra híznak, míg a férfiasan hízók elsősorban pocakra, illetve csípőre, fenékre híznak. Fontos leszögezni, hogy a 2 típus nem feltétlen köthető nemhez és számtalan "egyéni változata" létezik a fent felsoroltaknak: pl. vannak nők, akik csak mellre és hasra híznak -  itt a genetikai tényezők állhatnak a háttérben.

Az esztétikumon kívül azonban még valami megkülönbözteti a 2 típust: a női hízástípusnál ugyanis főleg a bőr alatti területre rakódik le a zsír, a férfiak esetében azonban elsősorban a belső szervek falára! Míg tehát a nőknél hamarabb látszik és előnytelenebbül fest a felesleges zsír, mégis: az egészséget a férfias elhízás sokkal jobban károsítja!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr6116308172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása