Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Pofonegyszerű, de nagyszerű fitnesz eszköz otthonra - XCore

2021. augusztus 03. - Blanka Hámori

Tölts meg egy 1,5 literes pet palackot homokkal vagy vízzel, de csak félig - és máris készen állsz, hogy eddzd a core izmaid (vagyis has, hát és far izmaid) egy különleges terheléssel!

Az XCore egy piros cső, melybe homok / granulátum van töltve, de csak félig: vagyis a töltelék mozog szabadon a csőben. Miért jó ez? Mert olyan terhelést ró az izmokra (főleg a core-izmokra), melyeket semmilyen más eszköz!

A csövet az edzés során vízszintes és függőleges valamint átlós irányba mozgatjuk, méghozá erőteljes mozdulatokkal - miközben viszont a törzs izmaival megállítjuk a mozdulatot. Hiszen a mozgásban lévő anyag "tovább vinne" minden fordulatkor, hajlításkor - a has és hátizmok munkájának köszönhetően azonban nem "szállunk el" az eszközzel. 

TELJES CIKKÉRT + EDZÉSTERVÉRT + VIDEÓÉRT KATT IDE!

kepkivagas.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr7116647954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása