Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

A helyszín (outdoor, otthoni, termi edzés) számít vagy inkább a ....?

2021. június 16. - Blanka Hámori

A COVID alatt megnőtt a népszerűsége a "bárhol edzhetünk" témának, ami maximláisan helytálló. Természetesen nincsen fitnesz biznisz nélkül, vagyis amikor az edzőtermeknek be kellett zárni, és online edzésre tértek át), elkezdték hangsúlyozni, hogy az otthoni edzés éppoly hatásos és mindenképp hosszabítsd meg a bérletedet... Majd amikor újra nyitottak, jött a "teremben tudod magad igazán leterhelni" szöveg. 

Na most: én azt mondom, hogy mindegy a helyszín, mert a szabadtéri futópálya, húzódkodórúd, termi eszközök, vagy csak a saját testsúlyod is szuper kellékek a mozgáshoz, a kulcsszó ugyanis nem ez, hanem 

az intenzitás.

 

A szervezetedet ugyanis nem a helyszín érdekli, hanem hogy mekkora terhelést kap!

 

Összeszedtem nektek itt, listaként, hogy

  • milyen előnyei-hátrányai vannak a különböző helyszíneknek, hol mire kell figyelned, mit nyersz vagy vesztesz, ha egyiket vagy másikat választod (edzőterem, online edzés, szabadtér...)
  • de azt is, hogy miért is az intenzitás a lényeg, és hogyan tudod biztosítani magadnak a megfelelő terheést! KAttints!

img_2658.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr8416595452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása