Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

15 titok rólam. Blanka

2013. október 30. - Blanka Hámori

Ma 1 éves a Fitneszanyu Blog!!!

Ebből az alkalomból egy rendhagyó meglepetés-bejegyzéssel készültem nektek, Kedves Olvasók : ) Mivel viszonylag ritkán írtam saját magamról, most ezt szeretném pótolni, és megosztani Veletek 15 "titkot" a magánéletemből! Íme tehát, 15 dolog, amit egészen biztosan nem tudtál rólam, a Fitneszanyu Blog szerzőjéről! Jó szórakozást! : ) Üdv, Blanka

 

1. TITOK: 15 évesen közel 90 kilót nyomtam! Jobban gyűlöltem a tesiórát, mint bárki más az osztályban - és még annál is jobban önmagamat... Ismerem tehát a szorongás, az önmarcangolás fogalmát, az étkezési zavarokat, a tehetetlenség érzését... A lelkem és a testem is őrzi ezeknek az éveknek a fájdalmát - de egyben élő bizonyítékul is szolgál arra: lehet változtatni!!

2. TITOK: A magasságom: 182 cm.  Jó sok időbe telt, míg megszoktam! : )

3. TITOK: A legjobbfej edzőtárs: a kisfiam. Ádám, aki most 16 hónapos, imád a nyakamon lógni, ha épp kitörést végzek, vagy a hátamon ülni a fekvőtámasz alatt. Ha babakocsival futok, és megállok pihenni: határozottan jelzi, hogy csak haladjunk, haladjunk... Csak nem személyi edző lesz ez a gyerek?! : ) Egyébként a legjobb valódi edzőtárs a tesóm, Laura. Egyesek szerint amúgy pontosan ugyanúgy nézünk ki. Ő ezt kereken (és rémülten) tagadja. : P

4. TITOK: Lengyel szakon szereztem diplomát, a PPKE-BTK-n. A Lengyelország iránti szerelem kamaszkoromban kezdődött, és egészen az egyetemig repített. A kisfiam apukája is lengyel származárú, Ádi perfekt beszéli a nyelvet. 

5. TITOK: Korán fekszem, korán kelek. Próbálom mindig kialudni magam, ennél nagyon ritkán lehet csak fontosabb egy program vagy egy film. A baba persze felborította a ritmust, az első félévben sűrűn keltünk fel éjszaka - ilyenkor próbáltam nappal pótolni a pihenést!!

6. TITOK: A kisfiam csodálatos. Habár még nagyon pici, úgy érzem fontos küldetése van az életben, mert egy kis szeretetgombóc.

7. TITOK: A rövid haj a védjegyem. Még a hosszúhaj-párti ismerősök is azt állítják, hogy a rövid haj az igazán "blankás". Egyébként gimis koromban, az életmódváltás kezdetekor vágattam le a hajam először.

8. TITOK: A blog bejegyzések írásához ihletre van szükség. Ha van: jönnek a jobbnál-jobb téma ötletek, hirtelen 5-6 cikket is képes vagyok megírni. De ha nincs (vagy pont nem akkor, mikor van időm írni), akkor jön az alkotói válság... nehéz ez a bloggerina-élet! : )

9. TITOK: Rengeteg edzőteremben dolgoztam már, de van egy hely, ahova "hazajárok". Itt sosem éreztem, hogy a munka teher, vagy hogy  a vendégek hisztisek : ) Nagyon jófajta élet, mikor imádsz bejárni dolgozni / edzeni!! Ajánlom Nektek is szeretettel: www.cornerfitness.hu

10. TITOK: A Fitneszanyu Blog arculatáért (logó, fejléc, a Nagy Megújuló Program dizájnja) nagyon jó barátnőm, Török Szilvi a felelős. Köszönet neki ezúton is!

11. TITOK: 12 éves koromig nem tudtam leolvasni az analóg órát! Az előbb említett Szilvi barátnőm ragaszkodott hozzá, hogy ezt a titkot semmiképp se hagyjam le a mai listáról, hadd röhögjenek mások is - rajta kívül. : )

12. TITOK: A sport egyik legfontosabb hatása a nőiesség fejlesztése! Tapasztalataim szerint, azok akik az edzésekkel megismerik és "használják" a testüket, képesek igazán megszeretni és magabiztosan viselni azt! Te képes vagy gyönyörködni a testedben?? Egy profi fotósorozat segíthet megélni ezt az érzést! Ajánlom szeretettel a legjobb fej fotóst, a tesómat: www.picurfoto.hu

13. TITOK: Saját, itthoni súlyzó készletem van, mivel a súlyzós edzéseket  kedvelem igazán, de a pici mellett ritkábban jutok el terembe. A rudat a tárcsákkal (rozsdamentes acélból) ezermester Apukám készítette nekem, szép fehérre festette, és én díszítettem! Szép, nem igaz?!

14. TITOK: Mindig lehet hova fejlődni! Elméletben és gyakorlatban is! Számomra nem telik el nap szakirodalom nélkül, és mindig vannak újabb céljaim a fizikai terheléssel kapcsolatban is! "Légy jobb, mint tegnap!" ugyebár : )

15. TITOK: Online is segítek. Azoknak az olvasóimnak, akik nem tudnak Pestre eljönni személyi edzésre, szívesen küldök videót vagy tartok kspy-edzést! Részletek itt !!

 

Köszönöm Nektek az elmúlt egy évet, és várlak Benneteket a blogban továbbra is szeretettel!

Üdv, Hámori Blanka
aerobik oktató és személyi edző

kicsi_egyed_l1.jpg

www.facebook.com/Fitneszanyu

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr2716308030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina Ligeti 2013.10.31. 12:46:02

Gratulálok a kisfiadhoz és a sikereidhez Blanka! :)
süti beállítások módosítása