Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Mikor kezdhetünk el mozogni a szülés után?

2017. október 08. - Blanka Hámori

Minden nő másképp reagál szülés után: egyesek hetekig, hónapokig küzdenek az új élet kihívásaival, lábadoznak, és a fontossági lista utolsó helyén áll az edzés – mások alig várják, hogy (újra) elkezdhessenek edzeni.

Én személy szerint pille-könnyűnek éreztem magam a pocak nélkül, és ez olyan jó érzéssel töltött el, hogy legszívesebben már másnap tornáztam volna. De vegyük nagyon komolyan a figyelmeztetést: ÓVATOSAN ÉS FOKOZATOSAN! Ha korábban is edzettünk, esetleg a terhesség alatt is, akkor a 6 héttől már elképzelhető, hogy készen állunk. Akik azonban nem mozogtak rendszeresen, várják meg a 3.-4. hónapot! Természetesen nem csak az időtől függ, hanem sok minden mástól is, hogy elkezdhetünk-e mozogni: az egyenes hasizom állapotától kezdve az  orvosunk rábólintásáig...

Íme, egy 6 kérdéses kis teszt, hogy lássuk: közeledik-e már az első edzés időpontja! 🙂

>> TESZT <<

Ha mindegyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor itt az idő, hogy formába rázódj a szülés után! 🙂 Kövesd a blogot, mert hamarosan konkrét gyakorlatsorokat, étrendeket, tanácsokat osztok meg Veled!

Blanka

Még több cikk, edzésterv tipp, recept a honlapomon! :) www.holisztikusfitnesz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5716308518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása