Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Egyik kedvenc fitt anyukám: P!NK

2014. január 30. - Blanka Hámori

Mióta világ a világ, imádom Pinket, a zenéjét, a stílusát, a frizuráit - de azt is, hogy ő az egyik legfittebb sztár! Sőt,  2011 júniusa óta (ekkor született meg a kislánya, Willow) az egyik legfittebb anyuka is! Azt ugye tudjuk, hogy Pink korábban is az izmos-erős, vagány nőt képviselte a sztárvilágban, a vékonyka cicababákkal ellentétben: sokszor hallhattunk róla, hogy keményen edz, és ereje a színpadon is megnyilvánult artista mutatványaiban.

Pink a terhessége alatt 25 kilót hízott, ám azt állította: emiatt egyáltalán nem zavartatta magát, jól érezte magát várandósan : ) A felszedett kilók csak a szülés után kezdték el zavarni, saját bevallása szerint ekkor tudatosult benne, hogy nem érzi jól magát a bőrében. (Alul a képen az első lesifotó a szülés után, természetesen itt a pocak nemcsak a háj, hanem szülés utáni természetes állapot.)

 

A 25 kilót kényelmes, egészséges tempóban, 1 év alatt adta le (természetesen személyi edzők segítségével) és 2012 nyarán már az amerikai SHAPE magazin címlapján ragyogott az énekesnő:

Hogyan vált Pink fitneszanyuvá?

1. az étrendjén változtatott: csökkentette a kalóriákat, kiiktatott minden húst, és ő maga főzött mindennap.

2. a szülés után könnyedebb gyalogló edzéseket végzett, majd fokozatosan növelve az intenzitást eljutott az egyórás futóedzésekig. Ezeket egészítette ki kondival és jógával.

Pink 2013-as képeit elnézegetve azt hiszem megállapíthatjuk: remek formában van! Nézd csak:

FIGYELEM!! Te is fitt anyukának / kismamának érzed magad, esetleg ismersz ilyet? Várom a sztorikat, képekkel a fitneszanyu@gmail.com címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr9016308102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csizi 2014.02.01. 11:23:16

Nem rosszmájúságból, csak pár észrevétel. A 25 kiló gondolom babával, magzatvízzel, méhlepénnyel együtt volt, azaz szülés után nem ennyit kellett leadnia, hanem jóval kevesebbet. másodsorban pedig ha valakinek születik egy babája és utána folyvást edz meg főz, akkor ki van a gyerekkel? De most komolyan. Értem én, hogy sztár és nem eshet ki a pörgésből, mert akkor elfelejtik meg ilyenek, de azért ha szültünk, mégiscsak a gyereknek kéne az elsőnek lenni, nem?

Kriszta Horváth 2014.02.01. 12:51:25

Csizi...a legtöbb időm akkor volt amikor a kislányom etetés után aludt, ez ugye normális esetben 3 óra legalább.Ez idő alatt simán megfőztem, minden más egyebet kényelmesen volt időm megcsinálni. Aki edzeni akar, akkor otthon is simán meg tudja oldani....ha nem fekszik egész nap együtt a gyerekkel:-)....és mégis a gyerek az első!

Csizi 2014.02.01. 21:29:09

Kriszta... "Simán meg tudja oldani", persze. :D "ha nem fekszik egész nap együtt a gyerekkel"!!! Ettől valahogy visítanom kell, nem tudom pontosan, hogy a sírástól, vagy a nevetéstől-e. Azt hiszem, fogalmad sincs, milyen az, amikor egy gyerek nem csak úgy elvan egész nap a kiságyban, milyen az, amikor évekig kialvatlan vagy, amikor nemhogy hobbizni (esetedben edzeni), hanem alapvető fiziológiás szükségleteidre nem jut idő, mert napi huszonnégy órában ellátod a gyereked. Mert szüksége van rád. Egy csecsemőnek az anyja kell, egészen. Nemcsak három óránként egy szoptatásra. Testközelségre van szüksége, ingerekre, biztonságérzetre, időre és figyelemre. Persze ha világsztár vagy, a sónak folytatódnia kell. Nem lehet holmi gyerek miatt abbahagyni a próbákat, a koncertkörutakat, az edzéseket, a fotózásokat, stúdiómeghívásokat és a pompázást. Miből is tartaná fent magát szegény Pink, ha a közönsége végleg elfelejtené három év alatt...

Csizi 2014.02.01. 21:33:33

Ja, de amúgy tök szuper, hogy Pink ennyire csúcsformába tudott lendülni. Majdnem olyan ügyes, mint a Rubint Réka! Gratula nekik. Plasztikai sebészetnek nyilván még a közelében sem jártak soha. ;P

blanka 2014.02.01. 22:08:41

Kedves Hozzászóló! Az a tapasztalatom, hogy nekünk "átlag anyukáknak" is van lehetőségünk formába jönni, méghozzá "folytonos főzés és edzés", plasztikai sebészet nélkül is :) Sőt, még a baba is kiegyensúlyozott, egészséges, boldog! :) Ami félreértést szokott okozni: mivel minden anyukának más az időbeosztása, alvásigénye, a baba karaktere stb stb. - egyes anyukák úgy érzik, gyanús, hogy a másiknak van ideje edzeni! Pedig a titok csak az, hogy mindenkinél más a változás módja, léptéke! Egy sztár persze máshogy vág bele, mint mi, de ez nem jelent semmit: egy átlag anyuka bébiszitter nélkül is leadhat 25 kilót, sőt hamarabb is mint PINK :) (Ez tapasztalat.) Ha benned van igény a változásra, csak úgy érzed "reménytelen" a helyzeted, bátran írj privát üzenetet, nézzük meg együtt merre indulhatnál el! De ha eleve se érdekel az edzés/fitnesz, bizony nem jó helyen jársz, mert ennek a blognak pont ez a témája :))

Aranyhaj 2014.02.02. 14:07:20

Csizi! Sajnálom,hogy ilyen megkeseredett anya vagy! Most komolyan!Egy pár hónapos csecsemő hogyan igényli az anyját 0-24-be?Akinek még nincs gyereke,annak ne vedd már el a kedvét kérlek az anyaságtól!Nem attól lesz a gyereked boldog és kiegyensúlyozott,ha állandóan rajtad lóg!Egy idő után a falat fogod kaparni,fásult,kiégett anya leszel.Ha pedig te feszült vagy/leszel,ezt a gyerek is átveszi.Hidd el,a sport feltölt,kikapcsol.Heti 2-3x,ha lelépsz egy-egy órára mozogni,azt a gyereked nem fogja megsínyleni!;) Szerintem csak kifogásokat írtál arra,hogy szilárd alibid legyen az ápolatlanságra,a saját magaddal szembeni igénytelenségre!Ja..az a legjobb,amikor a plasztikai sebészre fogják a csinos alakot!:):):) Sportolj és légy vidám!:)
süti beállítások módosítása