Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Egy fitt anyuka: Hovorka Tünde "Bagoly"

2014. január 14. - Blanka Hámori

Hovorka Tündét a legtöbb budapesti kismama csak "Bagolyként" ismeri. Ezer éve tart órákat várandós kismamáknak, és baba-tornákat az anyukáknak, sőt a kicsiknek is: picur tornát. Nemcsak az óratartás és mozgás, de a folyamatos pörgés is jó formában tartja, dúlaként ugyanis szinte mindig úton van: anyukától-anyukáig, babától-babáig viszi az útja. Ez a munkája - vidám dolog, nem? : )

 

Bagoly végzettségét tekintve óvónő, tanítónő, gyógytestnevelő. Eleinte mozgásjavító tornát tartott gyerekeknek, óvodákban. Mivel a terhessége alatt és után is odafigyelt saját kondíciójára, és megértette annak fontosságát, a kislánya születése után kezdett el baba-mama és kismama tornát tartani más anyukáknak.

Az oktatással töltött évek alatt egyre közelebb került a kismamák és anyukák problémáihoz, ezer kérdésre adott választ, ezer félelemre megnyugtató szavakat - és egyre közelebb került a születés csodájához. Hogy valóban profiként segíthesse az anyukákat, Bagoly elvégezte a dúla képzést, később pedig a gerinctréneri tanfolyamot.

Bagoly számára az anyukák a minden, így egyértelmű, hogy helye van a Blogban! A héten ő lesz középpontban, ugyanis csütörtökön a baba-mama, vasárnap a várandós tornáról jövök fényképes beszámolóval!! Bagoly nemcsak pozitív példaként, de szakemberként is a segítségedre lehet:

1. Baba-mama és kismama foglalkozásainak időpontjai, helyszínei itt találhatók.

2. Ha szülés-felkészítésre, szülés-kísérésre vagy szülés utáni élmény-feldolgozásra van szükséged dúlaként segíthet Neked.

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr616308094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása