Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Krista Dunn: 46 éves és anyuka

2013. október 16. - Blanka Hámori

Krista Dunn 46 éves és anyuka. Csak 41 éves korában kezdett el versenyezni, és azóta számtalan 40 felettit motivált mozgásra. A Facebook profilján elmondta: "Büszke vagyok rá, hogy képes vagyok inspirálni és motiválni a 40 feletti férfiakat és nőket, hogy soha nem késő elkezdeni fittnek és egészségesnek lenni! A kor csak egy szám, ami nem definiál téged!! " : )

Te is fitt és csinos anyuka vagy, vagy ismersz ilyet?? Várjuk a sztorikat a blogba, hogy másokat is motiválj vele! Írd meg, hogyan oldod meg a mozgást a gyerekek mellett, heti hányszor és mit sportolsz, milyen elvek alapján étkezel! Várjuk a leveled (képekkel, nagy változás esetén előtte-utána fotókkal) a fitneszanyu@gmail.com címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr4816308022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása