Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz: a tavaszvárás

2013. január 22. - Blanka Hámori

Hogy mennyi idő kell a látványos változáshoz? Az egyik legszokványosabb kérdés, és általában érezhető benne a vágy: legyen minél kevesebb! Sajnos a válasz kiábrándító: a változáshoz idő és energia kell. Pont annyi idő és energia, hogy ne engedd meg magadnak a halogatást. Most, január végén éppen féléved van, hogy formába rázódj. ne várd meg a tavaszt! Félév sok idő - és nem is kell, hogy önkínzás legyen - feltéve, ha ügyes vagy.

 

Ha edzéssel és diétával akarsz az alakodon változtatni (vagyis az egyetlen jó módszerrel, mely biztos, és hosszútávú eredményt hozhat) - akkor akár 1 kilót is fogyhatsz hetente. Persze ez sok mindentől függ: másként reagálunk a menstruáció időszakában, a stresszes időszakban, függ a "csalásoktól", és persze alkatunktól. Lehet, hogy valaki gyorsabban fogy (főleg, ha már van tapasztalata és ismeri a testét) - másoknál nehezebben indul be a fogyás, vagy lehetnek holtpontok.

Most van január vége - vagyis lehetőséged van a Nagy Változásra. Ne kövesd el azt a hibát, melyet oly sokan, akik addig-addig halogatják az edzések elkezdését, míg megjön a tavasz. Tavasszal valóban több kedvünk van elindulni futni, méregteleníteni, stb. Azonban a testünknek idő kell, hogy felvegye a ritmust, és mire valóban intenzíven kezdesz edzeni (ami az első lépés a változáshoz) - már mások rég szuperül festenek a bikinijükben a Balaton-parton.

(Természetesen sokkal rosszabbul járnak azok, akik a szabadság előtt 2 héttel kezdenek őrült fogyókúrába - de az efféle abszolút amatőrökről ebben a blogban szó sem eshet :D)

 

A lényeg: még féléved van a nyárig. Ha most kezdesz hozzá, szuper eredményt érhetsz el!

 Ha pedig úgy érzed, hogy túl messze a nyár és ennyi időn át nem tudsz motivált maradni, hadd ajánljak egy szuper akciót: A PicurFotó Fogyi Klubját a Facebookon, melbe bárki csatlakozhat! Minél több kilót dobsz le 6 hónap alatt, annál kedvezményesebben készítenek rólad profi fotósorozatot - akár ingyen! Én pedig várom továbbra is a szakmai kérdéseket! :) üdv, Blanka

További infók a Fogyi Klubról:
fitneszanyu@gmail.com
info@picurfoto.hu
A Facebookon: https://www.facebook.com/hamori.blanka
https://www.facebook.com/Fitneszanyu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr6516307884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása