Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Babett megújul! 2. hét

2015. december 20. - Blanka Hámori

Babettel szépen haladunk. Kilóban stagnálunk a múltkori méréshez képest, viszont ha ezen kiborulnánk, nem vennénk észre, hogy...

.... derékból például már 7 centi lement, nem egészen 3 hét alatt! ... a testzsír-százalék egyértelműen csökken! ... bizonyos gyakorlatokból már dupláját - sőt, tripláját bírja Babett végrehajtani! (pl. fordított hasprés: 2 hete 4-5 ism., most 2 x 10!) ... az edzések egésze sokkal dinamikusabb, több gyakorlat fér bele, kiiktattuk a 1-2 perces pihenőket, már futottunk is!

Egyszóval szépen haladunk előre - és minden alakulni vágyónak ez a bejegyzés szolgáljon motivációként, hogy a kilón kívül mennyi minden mutathatja a fejlődést: centik, testzsír-százalék, ismétlés számok, pulzus szám stb...

Eddigi eredményeink:

-2,3 kg -1,8% testzsír +0,9% izom -7 cm derékból -4 cm csípőből -3 cm combból

Egyébként Babett derekán, combján és fenekén már látható az alakulás, a sziluett kompletten változik. Nézd csak a combot, derekat itt:

Phototastic-2015_12_18__95da3c49-6f3e-4dc2-984c-b5230f2f20e8(1)

Babett programjának részleteiről itt olvashatsz: megujulunk.hu/blog

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr4316308458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása