Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Babett megújul! 1. hét

2015. december 12. - Blanka Hámori

Babettel szeptemberben konzultáltunk először, akkor ismertem meg őt, történetét és vágyait. A cél a fogyás fogyás volt, de tudtam, hogy ennél jóval többet akar: új életet kezdeni. Átbeszéltük a teendőket, a program részleteit: mennyit kéne edzeni járni, hogyan építenénk fel az étrendet stb. Végül azonban mégsem jött össze a közös munka.

babika-300x300.jpg Babett, 29 éves anyuka


Novemberben aktuálissá vált meghirdetni egy új Nagy Megújuló Programot, melyet a blogban már 2013 óta hirdetek meg: eddig az anyukák motivációs levéllel jelentkezhettek az ingyen személyi edzésre, és sorsolással választottam ki, ki lesz a Nagy Megújuló. Most azonban valami azt súgta, hogy "hatalmazzam fel magam" a választásra: úgy éreztem, Babett az, aki annyira de annyira szeretné a változást (és készen is áll rá!), hogy megérdemli a segítséget.
Úgyhogy belekezdtünk.
Az első 2 hétben már voltak is eredményeink!!! Ugyanis másfél hét elteltével már kilóban és centiben is megmutatkoztak a változások:

mérés1.jpg Súly: -2,3 kg
Testzsír: -1,8%
Izom: +0,9%
Derék: -2 cm
Csípő: -2 cm
Comb: -3 cm


Az első hétben Babett egy egyszerű otthoni edzéssel kezdett, kézi súllyal, a teljes testet átmozgatva. A második héten pedig belecsaptunk a lecsóba, az otthoni edzések folytatódtak, de már az edzőteremben erősítő és kardió edzéseket is folytattunk. És nemcsak a mozgás szabályait tartotta be szépen Babett, de az étkezést is maximálisan megreformáltuk: egy speckó diétával dolgozunk, ami valójában csak 2 új változtatást jelent az étrendben...
A titkos diéta és az edzések részleteiről (még több képpel) itt olvashatsz: Megújulunk! - Babett 1. rész
WP_20151130_10_58_37_Pro
Babettel a Center Fitnessben edzünk. Gyere te is személyiedzésre!
Babett a Nagy Megújuló Program szerint edz. Próbáld ki!
fantasy
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr6916308456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása