Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Vákumos testkezelés

2013. december 02. - Blanka Hámori

A mai Szuper Hétfő rovatban a Vanda Kozmetika ajánl fel 30%-os kedvezményt a blog olvasóinak! : )

Szeretnél garantáltan kisebb zsírpárnákat, kevesebb narancsbőrt és megszabadulni a terhességi csíkoktól? Szeretnél idén karácsonykor igazán tündökölni??

Most itt a lehetőség! Amennyiben december 29-ig jelentkezel be a vákumos testkezelésre, akciósan veheted azt igénybe! A vákumos testkezelés fokozza a zsírégetést, eltünteti a striákat, megszünteti a narancsbőrt, ösztönzi a kollagéntermelést. A kezelés egyéb pozitív hatásairól és magáról a kezelésről olvass itt!

CSAK MOST, CSAK A BLOG OLVASÓINAK:
 1 alkalom: 3500 helyett 2450 Ft  4 alkalmas bérlet: 14.000 helyett 9800 Ft  5 alkalmas bérlet 17.500 helyett 12.250 Ft  6 alkalmas bérlet 21.000 helyett 14.700 Ft

Cím: Kőbányai út 52. Telefon: 0630 609 3637 Vanda Kozmetika a Facebookon

 

Aki vár Benneteket szeretettel: SZOLLÁTH VANDA kozmetikus

Több éve gyakorlom a kozmetikus szakmát, saját kis üzletembe várok minden kedves szépülni és frissülni vágyó vendéget, a hét minden napján.

Amellett, hogy ez a hivatásom, kihívásnak élek meg minden egyes munkát. Kozmetikai felszereltségem kialakításában első számú szempont volt, hogy minden kedves vendégem egyéni problémáit figyelembe véve a legmegfelelőbb kezelésben részesülhessen. Egy őszinte, elégedett mosoly számomra is azt jelzi, hogy jól végzem a munkámat. : )

"EGY VIRÁG ÖNMAGÁBAN IS SZÉP LEHET, DE EGY EMBER CSAK AKKOR IGAZÁN GYÖNYÖRŰ, HA MÁSOK SZEMÉBEN LÁTHATJA, HOGY AZ." (Laurell Kaye Hamilton)

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5716308058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása