Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Szamkó Kati

2013. november 05. - Blanka Hámori

Ma végre egy magyar fitt anyukával szeretnélek Benneteket motiválni.
Szamkó Katalin testépítő bajnok a legjobb példa azoknak, akik abban a hitben éltek eddig, hogy a fitnesz csak fiatal, szingli, időmilliomos csajoknak való, egy vagy több gyerekkel már késő elkezdeni. Kati ugyanis 2. gyermekét várta, mikor közelebbről megismerkedett a fitnesszel, korábban testnevelő tanárként dolgozott, tornász-múlttal. Az akkori szerelme azzal heccelte, hogy tesitanárként nem ért a testépítéshez - Kati pedig erre csak annyit mondott, lesz ő még magyar bajnok! Már a második gyereke is megvolt, mikor nekikezdett az edzéseknek. Az első versenyén már 3. helyezést ért el, onnantól kezdve pedig rendszeresen színpadon állt, attól függetlenül, hogy korábban gátlásosnak gondolta magát. Gyermekei is kicsi koruktól fogva sportoltak.

Amiért ma Szamkó Katiról akartam ma írni nektek az az, hogy egy "mini" személyes sztorim kötődik hozzá. Annyira mini, hogy a bajnoknő egészen biztosan nem is emlékszik rá, de nekem sokat jelentett : ) Mikor aerobik edzőnek készültem 19 évesen, már nagyon komolyan vettem a fitneszt, az edzéseken kívül rengeteget olvastam róla, a neten is sokszor kerestem rá a témára. Ekkor találkoztam először Szamkó Kati nevével. Mivel nagyon szimpatikus volt, megkerestem az email címét és írtam neki: hogy aerobic edzőnek készülök, ennyit és ennyit edzek, így és így eszem, kg-magasság, ennyit meg annyit bírok, és hogy vajon ez elég lesz a fitnesz pályára. Ő sikeres edzőként és bajnokként, megtehette volna, hogy nem ír vissza, de Kati egy rendkívül kedves levélben válaszolt, amiben azt írta: edzek csak tovább, és álljak hozzá továbbra is így a témához, akkor biztosan sikereim lesznek! És egy minta étrendet is mellékelt. : )

Kati üzenete (egy fittway-es cikk szerint) egyébként a kismamáknak és anyukáknak az, hogy a sporttal kapcsolatos (mennyit és hogyan) kérdéseiket, mindenképpen sportos orvosnál tegyék fel! : )

forrás: fittway.hu, body.builder.hu

Te is fitt és csinos anyuka vagy, vagy ismersz ilyet?? Várjuk a sztorikat a blogba, hogy másokat is motiválhassunk vele! Írd meg, hogyan oldod meg a mozgást a gyerek(ek) mellett, heti hányszor és mit sportolsz, milyen elvek alapján étkezel, mivel motiválod magad! Várjuk a leveled (képekkel, nagy változás esetén előtte-utána fotókkal) a fitneszanyu@gmail.com címre!

Még több fitt anyuka itt: Jennifer Nicole Lee és itt: Krista Dunn Jó olvasgatást! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr316308036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása