Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Víz vagy kerozin?!

2014. december 18. - Blanka Hámori

Nemrég egy csodálatos és sikeres emberrel arról beszélgettünk, hogy miért lehet az, hogy bizonyos emberek töretlenül haladnak a céljuk, a siker felé, másokat viszont visszarettent a külső vélemény, mások károgása. Ez a kérdés nemcsak az üzleti világ sikerembereit érinti, hanem például azokat az anyukákat is, akik a fittséget, a mínusz-pár kilót tűzték ki maguk elé célként. Tudjátok, mit mondott ő??

FB_20140924_08_53_15_Saved_Picture

"Amikor még nem volt semmim, csak álmaim, elhatároztam, hogy minden alkalommal, mikor valaki el akarja venni a kedvem, vagy azt mondja nem vagyok képes rá, felteszem magamnak a kérdést: EZ A VALAKI ÉS A VÉLEMÉNYE HOGYAN HAT RÁM? HOGYAN HAT AZ ÁLMAIMRA? VÍZKÉNT, AMI ELOLTJA A LELKESEDÉSEM - VAGY KEROZINKÉNT, AMI CSAK MÉG NAGYOBB LÁNGOT LOBBANT?! Minden alkalommal, amikor más talán hagyta volna magát lebeszélni, én csak még nagyobb erővel folytattam."

 

Rám nagy hatással volt ez a történet, és ezért ezt kapod ma motivációként, Kedves Olvasóm! Határozd el ma, hogy mostantól
- akárhányszor elbizonytalanodsz a tükör előtt állva..
- valaki azt mondja, hogy "hát a szülés után már ugyebár... "...
- azt olvasod, hogy 30 felett nehezebb fogyni...
- más anyukák arról panaszkodnak, hogy ugye anyaként már nem teheted meg, hogy sportolgatsz...

... akkor Te egyszerűen behunyod a szemed, köszönetet mondasz nekik a kis kerozin-adagért, és még keményebben edzel!!!!!  Szép estét Neked!! : )

(UI: Amúgy a történetben szereplő ismerősömnek is komoly sport múltja van. Vajon nem véletlen?!....)

Jó edzést, sok sikert! : ) Blanka

Kérdésed van? Személyreszabott segítségre vágysz? Kattints IDE! :)

4-reminders-bad-day

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5016308298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása