Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Önismereti teszt!! Mennyire vagy fitneszanyu?

2014. december 12. - Blanka Hámori

EZ EGY ÖNISMERETI-TESZT! :)

Vess egy pillantást a képre és válaszolj a kérdésre: Mi az első gondolatod a képről?tumblr_mapu9dozql1rw2jx5o1_500 A: "Nahh... biztos, rengeteget fizet a bébiszitterének, ha ennyit tud edzeni!! Egyesek megengedhetik maguknak... "
B: "Remekül néz ki! Úgy látszik meg lehet csinálni - ma én is időt kerítek egy kis mozgásra! "
C: "Lehet, hogy nem is az ő gyerekei, csak eljátszotta, hogy terhes, miközben más hordta ki a kicsiket!! "

ÉRTÉKELÉS:

Ha a válaszod...
A: Lehet, hogy néha picit többet foglalkozunk a kifogás-kereséssel, mint a megfelelő döntés meghozásával: ha van egy kis szabadidőnk, sorozatokat bambulunk a tévében, vagy elindulunk egy nagy sétára a babakocsival?! Befalunk még egy adagot az ebédből, vagy megállunk az jóllakotság-pontnál?! Akár van bébiszittered, akár nincs - egy valamid van: lehetőséged dönteni!!

B: Szuper hozzáállás! Ez a proaktív megközelítés: nem kifogásokat és miérteket keresel, hanem máris a megoldáson töprengsz, és hagyod magad a "haladó" által inspirálni! A kezdő lépést már megtetted, már csak egy összetevő kell a sikerhez: egy jó edzésterv! Böngéssz a blogban, vagy kérdezz a fitneszanyu@gmail.com címen vagy a facebookon!

C: Nem nézel te egy kicsit sok NCIS-t?!?! :)))))

 

Jó edzést, sok sikert! : ) Blanka

Kérdésed van? Személyreszabott segítségre vágysz? Kattints IDE! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr7916308296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása