Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

A Nagy Megújuló Program (NYEREMÉNYJÁTÉK)

2013. április 14. - Blanka Hámori

plakat_program

 

 

A Fitneszanyu Blog nyereményjátékot hirdet, melynek főnyereménye a Nagy Megújuló Program. Ez egy 6 hetes (42 napos) személyre szabott edzés program sok extrával, melyet személyi edző állít össze a nyertes számára. Várjuk azoknak az anyukáknak a jelentkezését, akik úgy érzik, készen állnak egy káprázatos változásra, és szeretnék ehhez megkapni egy szakértői csapat segítségét!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: MÁJUS 5.

 

A NYEREMÉNY: A TELJES ÁTVÁLTOZÁS!

Garantált fogyás - alakformálás: A program tartalmaz egy személyre szabott edzésprogramot: egy zsírégető kardióedzést, egy alakformáló erősítő edzést, a gyakorlatok helyes végrehajtásának bemutatását – javítását. A nyertes folyamatosan konzultál a személyi edzővel, heti egyszer személyesen találkoznak, kontroll céljából. Az edzéstervet a nyertes által kért helyszínen (otthon, szabadban, vagy edzőtermében) állítjuk össze.

Az edzésekhez a CORNER FITNESS ajánl fel egy havi bérletet!

Étrend: A program alatt a nyertes egy dietetikus által írt étrend szerint étkezik, étkezési naplót vezet, melyet a program megkezdésekor kap meg.

Napló, mely lépésről lépésre vezet: A nyertes megkapja a Nagy Megújuló Program c. kiadványt, melyről az alábbiakban olvashatsz részletesen.

Teljes szépségnap: Az utolsó napon kozmetikusunk csodálatos nappali vagy alkalmi sminket varázsol a nyertes arcára (igénytől függően), és egyénre szabott tanácsokkal látja el, bőr típusát, arc formáját, sminkelését illetően. Ezután fodrászunk vágja le és festi be a haját – szintén igény szerint, és végül manikűrösünk veszi kezelésbe a körmöket!

 

ÉS MÉG MINDIG NYEREMÉNYEK…

 A jelentkezők közül további 8 postai úton megkapja a Nagy Megújuló Program c. kiadványt, mely az első naptól az utolsóig kíséri végig az Olvasót a testi és lelki megújulás útján. Tartalmaz

  • egy konkrét edzés programot,
  • táplálkozási tanácsadást, az ajánlott és nem ajánlott táplálékok táblázatát,
  • 2 méregtelenítő böjt-napot,
  • újra-mérési táblázatokat (4. és 6. hét végén),
  • az arctisztítás és a nappali smink alapjait
  • a haj regenerálásának módjait
  • a köröm ápolás és díszítés alapjait
  • és számos relaxációs és önismereti gyakorlatot.
Minden napra egyetlen konkrét feladat – és 6 hét alatt hihetetlen változáson mehetsz át! Az utolsó oldalon 8 db kupont találsz, jobbnál jobb kedvezményekkel! (Portfólió fotózás, kozmetikai kezelés, fodrász, fitnesz bérlet, dietetikai tanácsadás, stb)

 

A jelentkezés módja:

E-mailben a fitneszanyu@gmail.com címen:
- Küldj egy motivációs levelet, mely tartalmaz egy rövid bemutatkozást, és hogy miért pont Te nyerd meg a személyre szabott 6 hetes programot!
- Küldd el a következő adatokat: magasság, testsúly, derék és csípő körfogat, csukló körfogat!
- Mellékelj egy teljes alakos képet önmagadról, fekete ruhában (akár arcot kitakarva)

 

(Bármelyik feltétel hiányában a jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! A nyertes a jelentkezéssel hozzájárul, hogy átalakulását képekkel rögzítsük, majd a blogban és a Facebookon megosszuk.)

FIGYELEM! Siket és nagyot halló anyukák jelentkezését is várjuk, a jelnyelven zajló kommunikáció nem akadály!

A jelentkezési határidő május 5! Addig is kövesd a Fitneszanyut a Facebookon, mert ezalatt a 3 hét alatt megismerkedhetsz a Fitneszanyu Csapattal, akik végigkísérnek majd a Programon!

Várjuk a jelentkezésed!
A Fitneszanyu Blog csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr9816307938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása