Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Vizet, vizet!

2014. március 14. - Blanka Hámori

Nemrég olvastam valahol: "Csak az tudja, milyen jó íze van a víznek, aki volt már igazán szomjas!" Hát igen, ezért is ajánlanám a figyelmébe mindenkinek a KEMÉNY EDZÉST, ahol egészen biztosan nem érzed majd íztelennek a vizet! (Sokaktól hallom, hogy a vizet képtelenek meginni, mert semmi íze...) Egyébként még 2 motiváló infó a vízről azoknak, akik fogyni akarnak:

1. A megfelelő folyadékbevitel gyorsítja az anyagcserét! Ha stagnál a fogyásod, lehet hogy pont a túl kevés ivás miatt van!

2. Sokan összetévesztik az éhséget és a szomjúságot! Ha úgy érzed éhes vagy, igyál! Ha éhes maradsz, még mindig ehetsz utána : ) (Egyébként hamarosan pot arról írok majd nektek, mennyire fontos, hogy tudatosítsuk a testi-lelki jelzéseket, és jól reagáljunk rájuk! PL. nem evéssel a bánatra, félelemre, szomjúságra, fáradtságra....)

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr8416308170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása