Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Egy nyugalom-sziget anyukáknak

2013. június 12. - Blanka Hámori

Kőbánya szívében egy igazi kis nyugalom-szigetet alakított ki anyukák számára Szabadi Edit, aki a Fitneszanyu Blog legaktívabb olvasójának egy ingyenes ún.  korokan masszázst ajánlott fel. Mónika, aki a legtöbbet lájkolt és kommentelt, sajnos nem tudta elfogadni a nyereményt, mivel vidéken lakik. Így a masszázst igénybevehette Szilvi - aki be is számol Nektek az élményről! Én magam is megjelentem a találkozón, és teljes megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy a kőbányai betontömbök között milyen kellemes kis egészségstúdiót rendezett be Edit. Egy gyönyörű, új építésű házban, egy tiszta, modernül berendezett lakásban fogadja vendégeit: a tornázni vágyó kismamákat és anyukákat, illetve a masszázsra érkezőket. A repertoárban szerepel mindaz, ami egy anyuka testi és lelki felüdüléséhez kellhet, ezért is mutatom be Nektek a stúdiót a Blogban, ahol egyébként nem a reklámozás az elsődleges célpont.

Edit kiscsoportos kismama jóga óráin a várandós kismamákat mozgatja meg. A klasszikus jóga gyakorlatok átformálva jelennek meg a kismama jóga órán. A kismama jóga felkészít a szülésre, nemcsak testileg, de lelkileg és mentálisan is. A foglalkozásokon a gyakorlatok segítik a szükséges izmok erősítését és nyújtását. A légzőgyakorlatok, relaxációs technikák csökkentik a félelmet, a feszültséget, oldják a stresszt.

A kisbabás jóga (8 hetestől - 8 hónapos korig) kedden, a nagybabás jóga (8 hótól - 2 éves korig) kedden van a stúdióban. A foglalkozás az anya – gyermek kapcsolatra koncentrál. Segít a szülés utáni regenerációban. A babával történő közös mozgás csökkenti a szülés utáni depresszió kialakulásának esélyét. Amíg a babáknak ez egy játékos foglalkozás, addig a mamának egy jó lehetőség, hogy visszanyerje szülés előtti kondícióját.

Edit továbbá svéd masszázzsal és korokan masszázzsal várja a vendégeit. Szilvi kipróbálhatta az utóbbit, és nagyon jó tapasztalatai vannak! Ő ezt írta Nektek:

"Szabadi Edit KoroKan masszázst végzett el rajtam, ami egy olyan Japánból származó technika, ami a meridiánpontokra koncentrált – így egy alapos kiropogtatás után gyúró-nyomó-simító mozdulatokkal segített relaxált állapotba kerülni. Az egyórás kezelés különös megújultság-érzetet okozott, és egy nyugodtabb állapotban, energiával tele léptem ki az amúgy nagyon szépen berendezett stúdióból. Edit egy igazi szakember, elhivatottsággal és szenvedéllyel a munkája iránt, ami mozdulataiban is érezhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

 

Köszönjük Editnek a felajánlást, és Szilvinek a beszámolót! Amennyiben szeretnétek eljutni a Stúdióba, itt találtok róla több információt:

www.editmasszazs.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr9616307966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása