Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Bemutatkozás

2012. október 30. - Blanka Hámori

Kedves Olvasóim!

Szeretettel köszöntelek Titeket a Fitneszanyu.cafeblog.hu-n!

A blogot azért indítottam, hogy két szenvedélyem találkozási pontja legyen: az anyaságé és a fitneszé! A célom kideríteni és/vagy bebizonyítani, hogy a fittség és elégedettség, illetve az anyaság nemcsak megfér egymás mellett, de kifejezetten inspirálják egymást! :)

Anyaként 4 hónapja funkcionálok, aerobik és személyi edzőként pedig 2008 óta. Munkám során foglalkoztam várandós és kisbabás mamákkal is, biztatva őket a mozgásban gazdag, egészséges életmódra, akárcsak a többi szakember. Azonban csak most tapasztalom meg a saját bőrömön, hogy az anyukák (akármennyire is vágynak rá, hogy fitt, szexi anyukaként tartsák őket számon) számos gyakorlati problémával találkoznak:

  • Meddig nőhetek még?! – a változó nő a terhesség alatt
  • Mire van idő két szoptatás között? – az kisbabás nő
  • Mi árt a babának és mi nem?! – a minden-félét-összeolvasó nő
  • Sikerülni fog-e, ha elkezdem? – a saját félelmeivel küzdő nő
  • Leszek-e még kívánatos? – a nő, aki Nő
Egyszóval ebben a blogban körbejárjuk a nagy kérdést:

kivitelezhető-e, hogy fitt anyukák legyünk?!

 Többeknek már sikerült – de hogyan? Én félig szakértői, félig személyes élményekkel alátámasztva osztom meg a gondolataimat, és persze várom a kérdéseket, tapasztalatokat, tippeket! Váljunk együtt fitnesz-anyuvá! :)

 

Üdv: Blanka

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5016307844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása