Fitneszedző és coach anyuka életmód tippjei

Fitneszanyu Blog

Fitneszanyu Blog

Fogyi Klub indul! Csatlakozz!

2013. január 04. - Blanka Hámori

Szeretnél 2013-ban végre TÉNYLEG lefogyni?! A PicurFotóval karöltve most lehetővé tesszük neked! Olvasd el az alábbi felhívást, és csatlakozz! Érdeklődni a fitneszanyu@gmail.com-on lehet!

PICURFOTÓ - FOGYI KLUB:
Ki mit fogadott meg az idén??? Fogadni mernék, hogy sokan fogyni szeretnétek. Én is:)
Arra gondoltam, hogy ehhez társakat keresnék. Mivel tapasztalatom szerint sokkal jobb csoportban fogyózni. Ha valakiben alább hagy a lelkesedés, a többiek segítő kezet nyújtanak.
Cserélhetünk receptet, tapasztalatokat, vagy szervezhetünk közös edzéseket.
Kb. egy hónapja egyik barátnőm megmutatta nekem a mostani ill. az egy évvel ezelötti fotóját. Döbbenetes volt a különbség. Mivel még nem érte el a célját, ezért felajánlottam neki egy kis motvációt:
Ha eléri a kívánt célt, akkor csinálok róla egy szép fotósorozatot ingyen. Na erre másik barátnőm is ráharapott.

Most arra gondoltam, hogy a hozzám csatlakozókat is hasonlóan tudnám motiválni.
Gyere el hozzám januárban egy ingyenes adatfelvételre. Lemérjük a súlyod, körméreteid. Készítek pár fotót, hogy késöbb mégjobban lássuk a különbséget.
Aztán szépen nekiállunk fogyózni, majd 6 hónap múlva, mire eljön a nyár, ismét lemérlek. Reméljük ekkorra mindenki eléri ideális súlyát.

És amivel én is megajándékozlak:

A legtöbbet fogyó személyről ingyen készítek egy fotósorozatot. lehet műtermi: http://www.picurfoto.hu/csalad_gyermek_fotozas/felnott/modell.php
vagy kültéri: http://www.picurfoto.hu/csalad_gyermek_fotozas/felnott/kulteri.php
%-ban mérjük a fogyást, hogy igazságos legyen.
A többieknek felajánlom hogy nagyon akciósan szintén hozzájussanak egy szép fotósorozathoz:
Ahány kilót lefogytál (%-ban), annak a duplája lesz az akció mértéke. Azaz ha te lefogytad a súlyod 25%-át, akkor 50%-kal olcsóbban készítem neked a fotósorozatot.

Vegyünk pár példát:
jelenlegi súlyod 100kg. lefogysz 75kg-ra, akkor 25kg=25%. A kedvezmény mértéke 50%. Így 30.000Ft helyett 15.000Ft-ért jöhetsz fotózásra.
Ha 70kg vagy, és 60-ra sikerül fogynod, akkor ez a 10kg minusz 14,29% fogyást jelent. A kedvezmény mértéke 28,6%.

Ha van kedved csatlakozni, akkor kérlek jelentkezz be hozzám!!

Hámori Ildikó
www.picurfoto.hu
info@picurfoto.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr10016307870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erika.mm 2013.01.05. 10:32:14

De jó!!! Hol lehet csatlakozni? Miből áll a klub?

blanka 2013.01.05. 10:43:19

A Fogyi Klub egy zárt csoport a Facebookon, ami a PicurFotó jóvoltából jött létre. A klub virtuális, tehát nem együtt edzünk, de tippeket és tanácsokat osztanak meg egymással a tagok Én, mint edző adok tippeket, és akinek szüksége van rá, személyi edzésre is jelentkezhet! Ha jelentkezel a klubba, a PicurFotónak elküldheted az adataidat és fotóid, vagy megcsinálják neked (időpontkérés: info@picurfoto.hu vagy a Facebookon: Hámori Ildikónál) Félév múlva ér véget a "verseny", és minél többet fogytál, annál olcsóbban készítik el a profi portfóliód! Ha te voltál a legügyesebb, akkor ingyen!!!! Érdemes próbálkozni!! :) További infók: fitneszanyu@gmail.com info@picurfoto.hu
süti beállítások módosítása